Trenér Jaroslav Šilhavý: Zkušené mužstvo by si mělo poradit | SK Slavia Praha
Více

Trenér Jaroslav Šilhavý: Zkušené mužstvo by si mělo poradit

OLOMOUC/ANDRŮV STADION - Ani potřetí nedokázali sešívaní na venkovní půdě naplno bodovat. Tým Jaroslava Šilhavého uhrál v Olomouci i přes velké šance pouze výsledek 1:1. „Loni jsme podobné góly dávali, letos nám to tam nepadá. Je to ztráta,“ mrzel výsledek trenéra.
Tým Jaroslava Šilhavého se opět vrací do Prahy pouze s bodem za remízu. „První půli jsme hráli velice špatně, málo pohybu, agresivity, soupeř nás přehrával,“ vyjmenovával trenér nedostatky. „Nicméně jsme dali gól a měli velkou šanci přidat ještě druhý. Ale po standardce jsme nepokryli hráče a soupeř vyrovnal,“ dodal trenér.

„Ve druhém poločase jsme se zlepšili, zatlačili jsme. Velkou šanci měl Škoda, Necid i Michal Frydrych v poslední minutě. Loni jsme podobné góly dávali, letos nám to tam nepadá. Vezeme bod, je to ztráta,“ mrzelo Jaroslava Šilhavého.

Domácí byli houževnatým soupeřem. „Sigmu musím pochválit, mají mladý kádr a rychlostní typy hráčů, hráli dobře v pohybu, čímž nás přehrávali v první půli. Na druhou stranu jsme mohli vést 2:0 a bylo to 1:1. Zkušené mužstvo by si mělo poradit a nenechat si dát takový gól do šatny,“ mračil se.

Branka domácích ze 40. minuty přinesla okolo sebe hodně vzruchu. „Neviděl jsem to, ale i sám hráč říkal, že to byla ruka. Jestli byla, asi gól platit nemá. Neznám ale pravidla tak detailně jako sudí,“ nechtěl situaci bez zpomalených záběrů komentovat trenér.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Další články