Tour de Slavia: Slávistická cyklojízda se koná 2. listopadu | SK Slavia Praha
Více

Tour de Slavia: Slávistická cyklojízda se koná 2. listopadu

PRAHA/EDEN - V neděli 2. listopadu v 10:00 hodin startuje před fanshopem v Edenu společná jízda na kolech všech slávistů – Tour de Slavia. Vydejte se na čtyřhodinovou cestu po historii Slavie a dozvíte se například, proč si první slávisté museli lepit kníry a měnit jména.
Slavia slaví v neděli 122 let a vy je můžete oslavit stejně jako její zakladatelé – na kolech. V 10:00 startuje před fanshopem v Edenu cyklistický výlet, jehož trasa povede po místech spojených s historií klubu. Cesta povede přes Ohradu, okolo Obecního domu na Letnou a Strahov a z Císařské louky zpět ke stadionu.

Jednotlivá zastavení budou doprovázena výkladem Vladimíra Zápotockého. Dozvíte se tak o cyklistických počátcích Slavie nebo o vzniku Odboru přátel. Můžete si připomenout 14 titulů, které Slavia získala na Letné. Strahov pak přinese vzpomínky na postup do Ligy mistrů a na závěr navštívíte místo, kde Slavia poprvé vyběhla na zelený pažit.

Aktuální informace k Tour de Slavia můžete najít na její facebookové stránce.


Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články