Staňte se součástí filmu Spolu jsme silnější! | SK Slavia Praha
Více

Staňte se součástí filmu Spolu jsme silnější!

PRAHA - U příležitosti letošních oslav 125 let od vzniku Slavie a zisku mistrovského titulu vzniká jedinečný projekt - dokumentární film Spolu jsme silnější. Fanoušci mají jedinečnou možnost stát se jeho součástí a navíc získat exkluzivní zážitky spojené se Slavií.
Od začátku jarní sezony 2016/2017 na venkovních a domácích zápasech štáb filmařů pod vedením fanouška Slavie z východní tribuny a režiséra Johana Kolínského natáčel fanoušky a hráče i v jiných situacích, než jsou vstřelené góly a dění na hřišti. Masivní podpora fanoušků na zápase v Liberci, záběry z autobusu při výjezdu do Liberce a pochodu, rozhovory s fanoušky ze Slovácka, jak podporují svůj tým, ačkoliv to mají z Moravy do Edenu pořádný kus cesty. Jeden z prvních vlajkonošů Robert Stein, rodina slávistů, kteří chodí na každý zápas Slavie do rodinného sektoru, hráči, zaměstnanci Slavie - ti všichni jsou součástí dokumentu Spolu jsme silnější, který své diváky zavede i do zákulisí. Nejemotivnější záběry pak jsou samozřejmě z mistrovských oslav titulu.

V současné době probíhají dokončovací práce na dokumentu. Hodně fanoušků se najde na záběrech, ale nyní máte šanci stát se součástí filmu i jinak - vaše jméno může být uvedeno v titulcích jako poděkování a zároveň můžete získat exkluzivní zážitky spojené s klubem.

Jak se stát součástí filmu a získat zážitky jako je účast na týmovém plakátu, možnost zatrénovat si s A-týmem, prožít zápas v hlasatelně anebo získat permanentní vstupenku do VIP klubových prostor Slavie na ligové zápasy a mít možnost utkání sledovat po boku našich legend?

Na portálu Hithit.cz byla spuštěna kampaň, v rámci které můžete získat výše uvedené zážitky anebo třeba originální dres nebo míč z Evropské ligy, podepsané hráčské kartičky a další ceny, pokud přispějete k financování filmu. Nejnižší částka začíná už na 100 korunách, kterými můžete podpořit dokument, který bude trvalou hodnotou a svědectvím o úspěšné sezoně, skvělé podpoře fanoušků a zisku titulu.

Kampaň poběží až do 9. prosince, do kdy je třeba získat cílovou částku 300 000 korun. Počet některých cen je omezený, proto neváhejte a pokud chcete mít doma unikátní suvenýry nebo zažít neopakovatelné zážitky, přispějte ještě dnes.

Více informací naleznete na stránce projektu na Hithit.cz

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Další články