Spolu jsme silnější: Slavia a FRBUL | SK Slavia Praha
Více

Spolu jsme silnější: Slavia a FRBUL

PRAHA - V rámci spolupráce SK Slavia Praha a občanského sdružení FRBUL, jsme připravili videoklip, kterým bychom rádi zábavnou formou upozornili na problém tzv. množíren a chovu psů v rozporu se zákony České republiky.
Každoročně jsou takto „vyprodukovány“ tisíce pejsků s nejrůznějšími genetickými vadami a zároveň trpí stovky psů zavřených v klecích, bez sociálnich vazeb, bez jídla a vody, určených jenom k reprodukci.

S blížícím se derby pražských jsme se rozhodli podpořit charitativní projekt tohoto sdružení a pomoci jim získat finance na záchranu a léčbu pejsků z množíren a to v podobě dražby slávistického dresu s podpisy celého A týmu. FRBUL za svou existenci zachránil, vyléčil a umístil do rodin přes 300 pejsků, aktivně bojuje proti množírnám jak na legislativní, tak i občanské úrovni šířením osvěty a spoluorganizací protimnožírenských akcí. 

Podpořit činnost občanského sdružení FRBUL je možné prostřednictvím jejich transparentního účtu 2600434362/2010. Patronem spolupráce je Jiří Pavlenka, majitel francouzského buldočka. Získejte v aukci, jejíž výtěžek půjde právě na sdružení FRBUL podepsaný dres A-týmem Slavie. Více informací zde.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články