Slávistky posílila Islanďanka | SK Slavia Praha
Více

Slávistky posílila Islanďanka

Fotbalistky Slavie hlásí posilu do útočných řad, z mistrovského Thór/KA přichází na hostování Sandra María Jessen.
Ofenzivní hráčka Sandra María Jessen (18.1.1995) přichází na hostování do května z týmu úřadujícího islandského mistra Thór/KA, kde je kapitánkou. Většinu kariéry strávila právě v tomto týmu, pouze v roce 2016 působila v německém Leverkusenu.

Sandra v roce 2017 odehrála celkem 15 zápasů v lize, ve kterých vstřelila 8 gólů a pomohla tak k mistrovskému titulu. O rok dříve skórovala dokonce devětkrát.

V roce 2016 působila krátce v německém Leverkusenu. Zároveň je také členkou národního týmu Islandu, se kterým v kvalifikační skupině mistrovství světa soupeří s Českou republikou.

„Je před námi důležitá část sezóny, ve které chceme být opět úspěšní, i proto jsme se rozhodli pro posílení naši ofenzívy zahraniční hráčkou,“ uvedla k transferu manažerka Jaroslava Rinnerová.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Další články