Slávistky porazily Atasehir 7:2 | SK Slavia Praha
Více

Slávistky porazily Atasehir 7:2

Fotbalistky Slavie porazily na úvod kvalifikační skupiny turecký Atasehir vysoko 7:2. Po dvou brankách se prosadily Divišová s Kožárovou.

Trenér Medynský do zápasu nasadil hned čtyři posily a hrálo se na dvě útočnice. Slavia byla od začátku lepším týmem a brzy se ujala vedení, když se poprvé v soutěžním zápase prosadila Michaela Dubcová. Hned poté skórovala i Svitková. Jenže pak dokázal soupeř snížit a hra pak byla chvíli neurovnaná. Do poločasu však přidaly uklidňujicí branky Divišová s Kožárovou.

Ve druhém poločase si slávistky vytvořily více příležitostí, jen ale nechávaly prostor i soupeři. V 56. minutě průběh utkání trochu zdramatizovala Akaba, když snížila na rozdíl dvou branek, ale krátce na to podruhé v utkání skórovala Kožárová. Do konce zápasu se prosadila ještě Jarchovská a Divišová.

Ve druhém zápase vyhrála dle očekávání domácí MTK Hungária. Druhý zápas hrají holky v pátek od 18 hodin proti Mitrovicy.

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články