Slávisté rozhodli o výhře Česka! | SK Slavia Praha
Více

Slávisté rozhodli o výhře Česka!

DOHA/KATAR – Střelci Tomáš Souček a Jan Sýkora svými trefami rozhodli o výhře českého národního týmu na turnaji v Kataru, kořistí slávistických střelců se stal účastník nadcházejícího mistrovství světa z Islandu.
V základní sestavě trenéra Karla Jarolíma nastoupila dvojice záložníků Tomáš Souček a Josef Hušbauer. Právě první jmenovaný se postaral o úvodní trefu českého týmu. Ve vápně si našel dlouhý aut Filipa Nováka a z voleje uklidil míč do sítě.

V 62. minutě se na hřiště dostal Jan Sýkora, který vystřídal Josefa Hušbauera, a hned po třech minutách na hřišti poslal český tým do dvoubrankového vedení. V prostoru penaltového puntíku se dostal k míči, neváhal a z první prostřelil brankáře Islandu.

Hosté dokázali snížit v 77. minutě, po centru ze strany se hlavou prosadil Kjartan Finnbogason. Český tým ale už vedení udržel a Island porazil 2:1!

Z bývalých hráčů Slavie nastoupili v základní sestavě Antonín Barák, Jakub Jankto, Ondřej Čelůstka a Marek Suchý, ten vedl reprezentační výběr s kapitánskou páskou. Na závěrečné minuty se do hry dostal také debutant Robert Hrubý.


Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články