Slavia zná los FORTUNA:LIGY | SK Slavia Praha
Více

Slavia zná los FORTUNA:LIGY

Sezona 2018/2019 FORTUNA:LIGY je rozlosována. Slavia začíná na půdě Olomouce, podzimní 290. derby pak odehraje na Letné. Poprvé se bude hrát v novém formátu základní části a nadstavby.

Slavia už zná los nového ligového ročníku. Do něj červenobílí vstoupí o víkendu 20.-23. července v Olomouci. První domácí duel sehrají ve druhém kole s Karvinou a doma odehrají i kolo třetí, tentokrát s ligovým nováčkem Opavou.

Zápas s Plzní je naplánován na přelom srpna a září a Slavia bude západočeský tým hostit doma v Edenu. Vrchol podzimu, 290. derby pražských S se odehraje na Letné v rámci 14. kola (2.-5. listopadu 2018). Malá derby s Bohemians a Duklou odehraje Slavia na podzim doma, na jaře venku.

291. derby uvidí FORTUNA:LIGA téměř až na konci základní části, Slavia přivítá Spartu v Edenu v rámci 28. kola. Posledním soupeřem, který před nadstavbovou částí zavítá do Vršovic, bude pro červenobílé Olomouc.

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články