Slavia zakončí Tipsport ligu v sobotu proti Liberci | SK Slavia Praha
Více

Slavia zakončí Tipsport ligu v sobotu proti Liberci

PRAHA/EDEN - Poslední zápas letošního ročníku zimní Tipsport ligy čeká Slavii v sobotu 25. ledna od 12 hodin. Na umělé trávě v Edenu bude jejím soupeřem Slovan Liberec.
Sešívaným, kteří skončili ve skupině "B" na třetím místě přisoudil hrací systém Tipsport ligy za soupeře Slovan Liberec, druhý tým skupiny A. Slovan ve své skupině postupně remizoval s Bohemians 1905, prohrál s Pardubicemi a vysoko porazil České Budějovice. Slavia po prohrách v zápasech s Duklou a Táborskem, do kterých nastoupili především hráči juniorky, doplnění o dorostence, poradila v posledním utkání s Viktorií Žižkov v poměru 3:2.


Červenobílí narazí na Liberec v probíhajícím ligovém ročníku už potřetí, z předchozích zápasů máme bilanci jedné porážky a jednoho vítězství. Oba týmy navíc ještě čeká vzájemná generálka těsně před startem ligového jara. Fanoušci se můžou opět těšit na zimní posily Slavie, do zápasu jsou připraveni kromě zraněného Tomáše Mičoly nastoupit všichni hráči.

Zápas Slavia - Liberec začíná v Edenu v sobotu 25. ledna ve 12 hodin. Předcházet mu bude od 10:00 souboj Českých Budějovic se Žižkovem, od 14 hodin je pak na programu zápas mezi Pardubicemi a Táborskem. Hraje se na hřišti s umělou trávou (vstup buď od Synot Tip Areny kolem ZŠ Vladivostocká, nebo od plaveckého stadionu kolem hotelu Slavia), vstupné je 50 Kč, snížené (studenti a důchodci) pak 20 Kč. Děti mají vstup zdarma.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články