Slavia vstoupí do ligy dvěma sobotními zápasy | SK Slavia Praha
Více

Slavia vstoupí do ligy dvěma sobotními zápasy

PRAHA - Už za necelý měsíc vstoupí Slavia do druhé poloviny Synot ligy. Úvodní utkání odehrají sešívaní v Liberci, doma se poprvé po pauze představí v zápase s Teplicemi.
Slavia vstoupí do jarní části soutěže v Liberci, který je momentálně s patnácti body na sestupových příčkách. Utkání se odehraje v sobotu 21. února od 17:00 hodin. Sešívaní jedou na sever obhajovat své podzimní vítězství, při kterém Slovan v Edenu převálcovali výsledkem 4:1.

Doma pak hostí Slavia o týden později Teplice. Zápas v Edenu začíná v sobotu 28. února v 17:00 hodin. Hostům z Teplic, kteří jsou po podzimu o pouhý bod před sešívanými, mají naopak slávisté co vracet. Právě na jejich hřišti si totiž připsali první porážku v probíhajícím ročníku.

Aktuálně

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen: guláš, skákací hrad, autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Další články