Slavia bude u otevření nového stadionu rumunské Craiovy | SK Slavia Praha
Více

Slavia bude u otevření nového stadionu rumunské Craiovy

PRAHA - Slavia přijala pozvání od rumunského klubu CS Universitatea Craiova, aby se sešívaní účastnili prvního zápasu na novém stadionu Stadionul Ion Oblemenco.
Utkání se v Rumunsku odehraje o reprezentační přestávce v pátek 10. listopadu od 20:00. Nový stadion rumunského celku se začal budovat v roce 2015 a nyní jeho stavba finišuje. Kapacita by měla být necelých 31 tisíc diváků a právě Slavia bude mít tu čest zahrát si na něm jako vůbec první soupeř Craiovy.

Jelikož se jedná o reprezentační pauzu, do Rumunska pocestují hráči, kteří nebudou v nominacích svých národních týmů. CS Universitatea Craiova je aktuálně na druhém místě tabulky rumunské ligy a ztrácí bod na vedoucí Kluž. V kádru rumunského celku je například stoper Renato Kelič, kterého si můžou čeští fanoušci a hlavně i realizační tým Slavie pamatovat z působení v Liberci. V dohledné době budeme informovat, jestli bude utkání někde k vidění.

Podívejte se na video z prvního tréninku na novém stadionu:

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články