SMS soutěž o PlayStation Portable a předplatné časopisů MAXIM nebo HATTRICK | SK Slavia Praha
Více

SMS soutěž o PlayStation Portable a předplatné časopisů MAXIM nebo HATTRICK

PlayStation Portable a roční předplatné časopisů MAXIM nebo HATTRICK. To jsou výhry, které si můžete odnést z pondělního zápasu Slavie s Teplicemi...

SYNOT TIP ARENA/EDEN - PlayStation Portable a roční předplatné časopisů MAXIM nebo HATTRICK. To jsou výhry, které si můžete odnést z pondělního zápasu Slavie s Teplicemi.

První poločas: hra o PlayStation Portable


O výherci PSP rozhodnou pokutové kopy. Do soutěže o PlayStation Portable se můžete přihlásit během prvního poločasu prostřednictvím SMS. Po celý první poločas můžete posílat přihlašovací SMS, ve které stačí uvést pouze označení SKS a vaše jméno a přímení. Tvar: SKS mezera JMENO mezera PRIJMENI, příklad: SKS mezera JAN mezera NOVAK. SMS posílejte na telefonní číslo 900 11 07Cena jedné SMS je 7 korun včetně DPH. Pět vybraných účastníků dostane potvrzující textovou zprávu a přijde po skončení prvního poločasu k bráně u Tribuny SEVER (u slávistického kotle), kde si je vyzvedne hlasatel. Penalty se kopou vyřazovacím způsobem, kdo nedá pokutový kop, automaticky vypadává ze hry o PlayStation Portable.

Druhý poločas: hra o roční předplatné časopisů MAXIM nebo HATTRICK


Stačí poslat SMS s označením SKS a opět vaše jméno a příjmení na telefonní číslo900 11 07, cena jedné SMS je 7 korun včetně DPH. Výherci, které systém vylosuje, si mohou vouchery na předplatné časopisů vyzvednout po skončení zápasu na VIP recepci stadionu. Zaměstnanci Slavie na recepci je nutné ukázat potvrzující SMS o výhře ve vašem mobilním telefonu, na základě které vám budou vouchery vydány. SMS soutěž technicky zajišťuje ATS, www.premiumservices.cz

O přestávce proběhne v Sektoru rodiče a děti autogramiáda vybraného hráče A-týmu.

Aktuálně

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

Další články