Rekonvalescence Murise Mešanoviče probíhá podle plánu | SK Slavia Praha
Více

Rekonvalescence Murise Mešanoviče probíhá podle plánu

PRAHA – Ve středu to budou tři týdny, co se Muris Mešanovič zranil v pohárovém utkání s Třincem. Rekonvalescence probíhá podle plánu.
„Vše jde tak, jak má. Věřím, že nedojde k žádným komplikacím,“ říká bosenský útočník Muris Mešanovič, který má za sebou první fázi léčení zranění. „Dva týdny jsem měl úplný klid s ortézou, mohl jsem dělat jen přístrojové terapie,“ vysvětluje útočník Slavie.

„Teď bych měl začít lehce cvičit a posilovat zraněnou oblast,“ dodává Mešanovič. Jak ke zranění vůbec došlo? „Při rohu jsem byl v souboji se soupeřem, bohužel mi přisedl koleno a otočil mi ho. Hned jsem věděl, že bude zle,“ dodává Bosňan.

Jaká je tedy vůbec diagnóza? „Mám přetržený vnitřní postranní vaz v koleni. Pokud všechno půjde dobře, tak se doba léčení předpokládá zhruba osm týdnů,“ vysvětluje
Muris Mešanovič, jehož návrat se tedy odhaduje zhruba na polovinu listopadu.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články