Pondělní duel s Poznaní až od 16:30 | SK Slavia Praha
Více

Pondělní duel s Poznaní až od 16:30

MARBELLA/BENAHAVIS - Slávisté se připravují na třetí duel ve Španělsku. V pondělí se utkají s Lechem Poznaň. Zápas nakonec začne až v 16:30. Utkání přineseme v přímém přenosu Slavia TV na Youtube.
O víkendu se sešívaní těšili ve Španělsku skvělému počasí. Slunečné podmínky doprovodilo zhruba pětadvacet stupňů, takže klima pro trénování bylo perfektní. Protože se kupí únava a slávisty čeká náročný program, v sobotu odpoledne byl naplánován výlet do zhruba 10 kilometrů vzdálené Marbelly.

Slávisté návštěvu přímořského letoviska využili po svém, ale prakticky všichni trávili volný čas přímo u moře. Počasí a atmosféra městečka k tomu přímo vybízela. „Volno jsme si s klukama užili. Marbella je opravdu krásné město, které stálo za to vidět. Hlavně bylo užasné počasí," uvedl k minivýletu obránce Jan Bořil.

V pondělí už slávisty čeká třetí utkání. Od 16:30 se ve sportovním centru v Marbelle utkají s polským týmem Lech Poznaň. Loňskému vítězi polské Ekstraklasy a domácího Superpoháru se vstup do aktuálního ročníku právě nevyvedl a cestu za osmým titulem si tak Lech Poznaň zkomplikoval. Ke konci podzimu ale tým díky sérii devíti zápasů bez porážky vystoupal až na šestou příčku. Jen na samý závěr podlehl vedoucímu celku Piast Gliwice. 

Tým také opustil jeho nejlepší střelec Kasper Hämäläinen, který si v první půlce ligy připsal osm branek. Finský záložník se nedohodl na prodloužení smlouvy a přešel do Legie Varšava. Lechu se lépe dařilo na evropské scéně, probojoval se do základní skupiny Evropské ligy, v níž se umístil na třetím místě. Kromě dvou remíz si připsal také výhru 2:1 na půdě Fiorentiny. Lech je aktuálně na soustředění na Kypru, kde ho prověří například ruská Ufa.

Podívejte se na album z volného odpoledne. Autory fotek jsou přímo kluci. #SKSMarbella2016

Zveřejnil(a) SK Slavia Praha dne 31. leden 2016



Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články