Podrobné informace pro fanoušky k derby | SK Slavia Praha
Více

Podrobné informace pro fanoušky k derby

PRAHA – 287. derby se rychle blíží – vrchol jarní sezony se hraje v neděli 2. dubna od 17:30 v Edenu. Na velký zápas jsme připravili pro fanoušky doprovodný program jak ve fanzoně, tak i přímo na stadionu. Doražte do Edenu včas, ať nepřijdete ani o minutu velkého utkání!

Předprodej vstupenek na Karvinou

Derby je už několik týdnů beznadějně vyprodáno, v neděli budou v prodeji už pouze vstupenky pro vozíčkáře a jejich doprovod do vyčerpání kapacity.

Na pokladnách se budou prodávat vstupenky na čtvrtfinále MOL Cupu proti Karviné, které odehrajeme v Edenu ve středu 12. dubna od 18:45. Permanentkáři mají na zápas vstup zdarma, pro ostatní je jednotné vstupné 100 korun za dospělý lístek a 50 korun za dětský lístek. Na utkání nebude otevřena jižní tribuna. Vstupenky si můžete pořídit i v online prodeji Ticketportalu.

Otevírací doba pokladen pouze u vstupu č. 4 u trati je pouze v neděli od 10 do 18:15.

Vstup na stadion

Utkání je vyprodáno, možnosti parkování v okolí stadionu jsou omezené, prosíme fanoušky, aby ve vlastním zájmu využili pro dopravu do Edenu hromadnou dopravu. Pokud vypravujete na utkání celý autobus, nebude možné parkovat na parkovišti za jižní tribunou. Pro odstavení autobusu využijte parkovací plochy v ulici U Seřadiště, která je z Edenu zhruba 3 minuty jízdy. 
 

Stadion se otevírá dvě hodiny před utkáním v 15:30, žádáme všechny fanoušky, aby přišli včas, vyhnuli se frontám a dostali se tak do hlediště před výkopem zápasu v 17:30 hodin. Pro fanoušky domácích má stadion tři vstupy, vstup č. 1, 2 a 4. Před stadionem se budou pohybovat koordinátoři v červených vestách, kteří budou mít přehled o délce front u jednotlivých vstupů a budou směrovat fanoušky ke vstupům, kde je nejvolněji. Zároveň se na ně mohou fanoušci obracet při případných problémech se vstupem na stadion.

U každého vstupu jsou turnikety označené jako Vstup Rodiče a děti. Pouze přes tyto turnikety mohou vstupovat na stadion majitelé permanentek do sektoru Rodiče a děti, vstupenek do sektoru Rodiče a děti, fanoušci s dětským lístkem a permanentní vstupenkou Junior. Fanoušci, kteří mají vstupenky jiných kategorií, mohou tento vstup také používat (např. rodiče dětí s dětskou vstupenkou). Přes ostatní turnikety není možný vstup s dětskou vstupenkou, se vstupenkou anebo permanentkou do sektoru Rodiče a děti a permanentkou Junior.

Přečtěte si prosím Návštěvní řád stadionu. Upozorňujeme, že je zakázáno vnášet objemnější zavazadla, velké batohy, deštníky, nebezpečné předměty jako je sklo, tyče, apod. Na stadionu není úschovna. Upozorňujeme, že při vstupu na stadion budou probíhat namátkové bezpečnostní kontroly identity fanoušků, mějte prosím u sebe vaše osobní doklady.

V sektorech prosím dbejte instrukcí pořadatelské služby, která vám pomůže s nalezením místa dle vaší vstupenky.

Program ve fanzoně

Od
13 do 15:30 bude pro fanoušky připraven program ve fanzoně, která bude u hřiště s umělou trávou. Na hřišti se od 13:30 hraje zápas U19 proti Brnu, přijďte si užít utkání dorostu a naladit se na hlavní zápas dne! Občerstvit se můžete u stánku, který bude prodávat, pivo, nealkoholické nápoje, kávu, čaj, klobásy, hotdogy, bramboráky a další slané a sladké pochutiny.

Ve fanzoně si budete moci změřit rychlost vašeho kopu a u stánku našeho partnera AAA Auto si zajistit účast v poločasové soutěži kopu na plachtu v bráně. Úspěšní soutěžící mohou vyhrát zapůjčení auta na víkend nebo na měsíc.

Zúčastněte se soutěže se slávistickým věrnostním programem Slavia Cashback Card a vyhrajte prohlídku stadionu s Milanem Škodou a Janem Sýkorou! Použijte vaši slávistickou kartu k nákupu v termínu od 31. 3. do 14. 4. a vyhrajte tuto lákavou cenu. Pokud ještě vaši kartu nemáte, můžete si ji vyzvednout ve fanzoně anebo přímo na stadionu u vstupu č. 4 u stánku.

Během odpoledne si můžete ve fanzoně pořídit suvenýry u stánku slávistického fanshopu a speciální bílá derby trika Spolu jsme silnější u stánku Tribuny Sever. Pro malé fanoušky bude připravena slávistická školička, kde si děti budou moci vyzkoušet základní prvky fotbalové abecedy a vyhrát drobné slávistické suvenýry, stejně tak trenéři zájemcům poskytnou informace k náboru do Slavie, který proběhne už 4. dubna.

Program ve fanzoně bude ukončen v 15:30, kdy se otevírají brány stadionu. Můžete se tedy přesunout před stadion, občerstvit se u stánků před hotelem anebo zajít do kamenného obchodu fanshopu, který má otevřeno do 17:30 a poté opět po skončení utkání. Ve fanshopu se prodávají vstupenky na náš venkovní ligový zápas v Karviné, ale v neděli pouze do 13 hodin a poté až zhruba hodinu po derby.

Program na stadionu

Přijďte do hlediště včas, aby vám neunikl předzápasový program a hlavně abyste v klidu stihli začátek utkání. Od 16 do 17 hodin proběhne v koridoru u vstupu č. 1 autogramiáda slávistických legend. Těší se na vás Pavel Kuka, Vladimír Šmicer, František Cipro, Karel Vácha, Pavel Řehák, Ivo Ulich, Zdeněk Šenkeřík, Ivo Lubas, Jan Suchopárek nebo Tomáš Kuchař. Přijďte včas, ať se na vás dostane s podpisy, čekáme velký zájem fanoušků.

V sektoru Rodiče a děti na malé slávisty bude před utkáním čekat slávistický medvěd Hamley, děti si budou moci nechat namalovat na obličej slávistické motivy, přijít si pro červenobílé balónky a malé i velké slávistky si nechat vyzdobit nehty do slávistických barev. Užít si atrakce mohou i děti, které nemají vstupenky přímo do sektoru Rodiče a děti.

V koridoru východní tribuny u sektoru 117 bude pro fanoušky připraven videokoutek – přijďte ostatním říct, co pro vás znamená fandit Slavii anebo heslo Spolu jsme silnější a stanete se součástí našeho nekonečného videa! Upozorňujeme, že pro natáčení není vhodné oblečení zelené barvy.

Během dvou hodin před startem derby budete moct na velkoplošných obrazovkách zhlédnout videa z podzimního vítězného derby na Letné, speciální video zachycující invazi slávistických fanoušků do Liberce anebo fanouškovské video Spolu jsme silnější.

Ještě před rozcvičkou proběhne na ploše malá vědomostní soutěž mezi dvěma fanoušky o poukaz od cestovní agentury Invia v hodnotě 20 000 korun. Předzápasová rozcvička začíná v 16:55 a naše hráče by měl přivítat plný stadion!

Derby je slavnostní zápas a patří k němu hymna České republiky, kterou zazpívá sólistka opery Národního divadla Eva Charvátová.

Na 15. minutu prvního poločasu Tribuna Sever přichystala choreografii na východní tribuně. Všechny fanoušky prosíme, aby v čase 15:00 zvedli kartony, které budou mít přichystané na svých sedačkách.

Soutěž o přestávce

Během poločasové přestávky budou mít tři fanoušci šanci soutěžit o zapůjčení zánovního auta od našeho partnera AAA Auto na víkend anebo na měsíc. Šanci zúčastnit se soutěže budete mít v případě, že ve fanzoně přijdete ke stánku AAA Auto a budete mezi vybranými soutěžícími.

Od otevření stadionu až do konce přestávky můžete soutěžit o vstupenky do hostivařského kina Premiere Cinemas, sledujte pokyny na obrazovkách.

Podívejte se ve fotogalerii, jaký vstup má které číslo, a jak správně přiložit vstupenku ke čtečce!

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články