Podpořte Slavii na Vysočině! Info pro fanoušky | SK Slavia Praha
Více

Podpořte Slavii na Vysočině! Info pro fanoušky

PRAHA/EDEN - V sobotu odpoledne se Slavia představí v Jihlavě proti místní Vysočině. Dokáží sešívaní vyhrát a zvednout si sebevědomí po neúspěšné sérii? Pojeďte se osobně přesvědčit!
Slavia bude na Vysočině potřebovat vaši podporu. Výkop utkání je v sobotu 4. října v 17 hodin, pokladny a stadion se otevírají v 15:30. Sektor pro hostující fanoušky se nachází na nekryté tribuně naproti nové tribuně a je přístupný vchodem č. 5 ("z parku"). Kapacita sektoru je 200 míst.

Cena vstupenek je 150 korun, k dispozici jsou jak online v síti Ticketportal, tak před zápasem na pokladně u sektoru hostů. Sektor hostů nedisponuje vlastním parkovištěm, pro případné parkování je tak nutné najít místo v okolí stadionu.

Pořadatel zápasu upozorňuje na bezpečnostní prohlídky před vstupem na stadion, zaměřené primárně na vnášení alkoholu nebo pyrotechniky. U vstupu budou probíhat namátkové kontroly a na stadion nebudou vpuštěny osoby pod vlivem alkoholu. Stejně jako na dalších stadionech i v Jihlavě platí zákaz používání pyrotechniky.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články