ONLINE: Slavia vstupuje do jara proti Jihlavě | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia vstupuje do jara proti Jihlavě

PRAHA/EDEN ARENA - Slávisty čeká první soutěžní utkání v roce 2017. V Edenu hostí v rámci 17. kola Jihlavu. Výkop utkání je v 16:30.
Slavia vstupuje do jarní části soutěže na domácí půdě a sešívaným chybí v sestavě čerstvý mistr Afriky Michael Ngadeu Ngadjui. Ten si odpykává trest za čtyři obdržené žluté karty. Zraněný kotník ještě doléčuje záložník Ruslan Mingazov a nemocný je Dušan Švento.

Do ostrého zápasu naopak trenér Jaroslav Šilhavý vyšle tři nové posily. Na pravém křídle nastoupí Jan Sýkora, na levém beku Per-Egil Flo a na stoperu bude po boku Simona Deliho Michael Lüftner. Sešívaní pak vyběhnou na trávník stejně jako v generálce se dvěma útočníky Škodou a Mešanovičem.

Základní sestava: Pavlenka – Frydrych, Lüftner, Deli, Flo – Sýkora, Hušbauer, Barák, Zmrhal – Mešanovič, Škoda

Lavička náhradníků: Kovář, Alvir Bílek, Bořil, Tecl, Ščuk, van Buren

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články