ONLINE: Slavia hraje v Brně. V základu Prošek | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia hraje v Brně. V základu Prošek

BRNO - Slavia se od 18:00 představí v Brně. Branku opět hájí Martin Berkovec, v základu se představí Václav Prošek nebo oproti utkání v Plzni Robert Hrubý.
V dnešním zápase se hraje o důležité tři body. Domácím chybí v tabulce na sešívané pouhý bod, Slavia se tedy bude snažit svému soupeři odskočit co nejvíce.

Trenér Miroslav Beránek se i v Brně musí obejít bez zraněného kapitána Martina Latky, který má obtíže se stehenním svalem. Místo něj se tedy stejně jako v Brně do stoperské dvojice vedle Jiřího Bílka postaví Lukáš Fialka. Dlouhodobá marodka má pak stále složení Černý, Mičola a Švec.

Uzdravený Martin Berkovec držel sešívané v předchozím zápase a ani v Brně nebude chybět mezi tyčemi. V základní sestavě se oproti předchozímu utkání odehrály dvě změny. Vedle Deliho nastoupí Robert Hrubý, na pravé straně zálohy pak bude operovat Václav Prošek.

Sestava Slavie:
Berkovec - Mikula, Bílek, Fialka, Tamás - Hrubý, Deli - Prošek, Kenia, Zmrhal - Škoda

Lavička náhradníků:
Rakovan, Boudjemaa, Diop, Vukadinovič, Piták, Baéz, Dostál

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články