ONLINE: Slavia hraje od 17:00 ve Zlíně | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia hraje od 17:00 ve Zlíně

ZLÍN/STADION LETNÁ – Od 17:00 hrají sešívaní ve Zlíně. V sestavě se trenér Šilhavý musí obejít bez obou afrických hráčů Slavie – Simona Deliho a Michaela Ngadeua.
Kvůli zdravotním problémům dnešní utkání vynechají kromě dvojice Švento – Danny také Muris Mešanovič, Jakub Hromada, Simon Deli a Michael Ngadeu, jejichž zranění jim nedovolí do dnešního zápasu nastoupit.

Na postu stopera se tak stejně jako proti Třinci objeví Michal Frydrych, tentokrát ve dvojici s Jakubem Jugasem. Na levý kraj zadní řady se vrací Eduard Sobol. V záloze budou před Tomášem Součkem operovat Mick van Buren, Josef Hušbauer, Ruslan Rotaň a Miroslav Stoch. Na hrotu útoku nastoupí Milan Škoda.

Utkání ze Zlína nevysílá žádná televize. Kromě internetového přenosu můžete sledovat tradiční online reportáž na slavia.cz nebo nově také Radio Slavia, které víc a víc získává na popularitě.

Základní sestava: Laštůvka - Bořil, Jugas, Frydrych, Sobol - Souček - van Buren, Hušbauer, Rotaň, Stoch - Škoda

Lavička náhradníků: Kovář, Bílek, Flo, Sýkora, Zmrhal, Altintop, Necid


Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články