ONLINE: Slavia hraje Evropskou ligu v Astaně. Už od 17:00! | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia hraje Evropskou ligu v Astaně. Už od 17:00!

KAZACHSTÁN/ASTANA – Už v 17:00 středoevropského času vstoupí sešívaní do svého druhého utkání základní skupiny Evropské ligy. V sestavě proti Astaně se objeví vedle Sýkory také Tomáš Necid nebo Jaromír Zmrhal.
Ke změně dochází také v brance, kde se dnes představí Přemysl Kovář. Jan Laštůvka má drobné zdravotní problémy a trenéři chtějí minimalizovat riziko, že dojde ke zhoršení. Obrana má stejné složení jako při utkání ve Zlíně. Zprava hraje Jan Bořil, uprostřed Jakub Jugas a Simon Deli, nalevo pak Eduard Sobol.

Ve středu zálohy doplní Michaela Ngadeua Ruslan Rotaň, před nimiž bude operovat trojice Sýkora, Stoch, Zmrhal. Na hrotu útoku nastoupí Tomáš Necid. Ten má na Astana Arenu dobré vzpomínky z utkání národního týmu.

Na tribuně budou dnešní utkání sledovat obránce Jiří Bílek, brankář Martin Otáhal a Danny, který už trénuje naplno s týmem, ale do utkání dnes ještě nepůjde

V Praze zůstali marodi Dušan Švento a Muris Mešanovič společně s Perem Egilem Floem. Ten není na soupisce Slavie pro Evropskou ligu.

Sestava Slavie: Kovář – Bořil, Jugas, Deli, Sobol – Ngadeu, Rotaň – Sýkora, Stoch, Zmrhal – Necid

Lavička náhradníků: Laštůvka, Frydrych, Souček, Altintop, van Buren, Hromada, Škoda

Aktuálně

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Další články