ONLINE: Slavia hostí Karvinou, na hrot se vrací Škoda | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia hostí Karvinou, na hrot se vrací Škoda

Slavia se poprvé v nové sezoně představí doma, soupeřem jí od 19 hodin bude v Edenu MFK Karviná a vy můžete zápas sledovat online.

Eden uvidí první domácí zápas sešívaných v nové sezoně FORTUNA:LIGY. Po vysoké výhře v Olomouci se Slavia usadila na čele tabulky, což bude chtít potvrdit i doma proti MFK Karviná. Slezané se v minulém ročníku dokázali zachránit až v posledním kole díky lepšímu skóre, když skončili na 14. místě se stejným bodovým ziskem jako sestupující Jihlava. Dubnový domácí zápas dokázala Slavia vyhrát 3:2, když se dvěma brankami blýskl Miroslav Stoch a třetí zásah přidal Jakub Jugas.

Sobotní utkání vysílá O2TV Sport a sledovat ho můžete rovněž v online reportáži na slavia.cz, s živým komentářem na Radiu Slavia nebo na sociálních sítích s hashtagem #SLAKAR.

Trenér Jindřich Trpišovský udělal ve vítězné sestavě z Olomouce jedinou změnu a namísto Stanislava Tecla tak na hrotu útoku nastoupí Milan Škoda.Na marodce i nadále zůstávají Jakub Jugas, Mick van Buren, Jakub Hromada a Marko Alvir, který už ale začal trénovat s týmem. Lehčí zdravotní problém zatím nepustí na hřiště nejnovější posilu sešívaných útočníka Petera Olayinku.

Sestava Slavie: Kolář - Coufal, Ngadeu, Deli, Bořil -  Zmrhal, Hušbauer, Souček, Sýkora, Stoch - Škoda.

Náhradníci: Kovář, Tecl, Zelený, Kúdela, Baluta, Frydrych, Pokorný

SLEDUJTE V ONLINE REPORTÁŽI NA SLAVIA.CZ

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články