ONLINE: Poslední domácí zápas s Jabloncem | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Poslední domácí zápas s Jabloncem

Sešívaní hrají poslední domácí zápas v sezoně 2017/2018, v Edenu hostí od 16 hodin FK Jablonec.

Trenér Trpišovský vyšle na hřiště stejnou sestavu, jaká nastoupila do posledních dvou úspěšných utkání na Dukle a ve finále domácího poháru. Na hrotu nastoupí dvougólový hrdina posledního utkání s Jabloncem Stanislav Tecl, který ještě na podzim oblékal zelený dres Severočechů. Stejné složení bude mít i lavička náhradníků.

Sešívaní jsou před 29. kolem na druhém místě tabulky čtyři body za Plzní. Jablonec je v lize čtvrtý a na Slavii ztrácí šest bodů. Sigma Olomouc na třetím místě má pak na sešívané čtyřbodovou ztrátu. Vítězství tak Slavii zajistí minimálně druhé místo v sezoně 2017/18.

Sestava Slavie: Kolář – Frydrych, Jugas, Ngadeu, Bořil – Souček – Stoch, Hušbauer, Sýkora, Zmrhal (C) – Tecl

Lavička: Kovář, Danny, Kúdela, Škoda, Hromada, Necid, Pokorný

SLEDUJTE ZÁPAS V ONLINE PŘENOSU

Aktuálně

Z prvního místa do nadstavby

18. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zakončily základní části 1. ligy žen, kde ve čtrnácti zápasech nepoznaly hořkost porážky a suverénně vedou tabulku s náskokem sedmi bodů. V úvodním zápase nadstavbové části v sobotu 20. dubna od 14:00 v Horních Měcholupech vyzvou Liberec.

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Další články