ONLINE: 289. derby je tu! | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: 289. derby je tu!

Druhé v sezoně, 50. v novodobé ligové historii a 289. celkem. Derby mezi Spartou a Slavií začíná na Letné už v 17:30.
Slavia se na hřišti svého rivala poprvé představí pod trenérem Jindřichem Trpišovským. Ten vyšle do boje o klíč od hlavního města Prahy stejnou jedenáctku, která v posledním ligovém zápase otočila duel s Olomoucí.

Tedy kraje obrany ve složení Frydrych a Bořil, na levé straně zálohy pak Eduard Sobol. Na hrotu povede sešívané kapitán Milan Škoda.

Červenobílí se ještě nevymanili z nastuzení a zranění, která kádr trápila. Nicméně alespoň na lavičku už se vrací Jakub Hromada a Ondřej Kúdela.

Základní sestava: Kolář – Frydrych, Jugas, Deli, Bořil – Souček – Stoch, Hušbauer, Danny, Sobol – Škoda
Lavička náhradníků: Kovář, Kúdela, Pokorný, Hromada, van Buren, Necid, Tecl

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články