Našlapaný Poločas na zápas s Příbramí | SK Slavia Praha
Více

Našlapaný Poločas na zápas s Příbramí

EDEN/SYNOT TIP ARENA - Přijďte podpořit Slavii na důležitý zápas s Příbramí a nezapomeňte na nový zápasový magazín Poločas! Uvnitř čeká (nejen) velký rozhovor s Vukadinem Vukadinovičem.
Srbský záložník, který v Edenu zažívá svou premiérovou sezonu, hovoří o Slavii jako o svém osudu. V létě se měl poprat o místo v Jablonci a ani ve snu ho nenapadlo, že zažije angažmá v sešívaném dresu.  Jeho cesta do Slavie nebyla vůbec jednoduchá. Proti sešívaným se vážně zranil v dresu jablonecké juniorky a v létě mu zkouška v klubu nejprve nevyšle. Přesto nebyl zahořklý. „Co si budeme povídat, Slavia je Slavia. Má krásný stadion v Edenu, dlouhou historii, hodně se o ní mluví. Tohle je Slavia, tohle je Praha," říká v rozhovoru Vukadinovič.

Dále se můžete těšit na připomenutí jubilea slavného režiséra a velkého slávisty Miroslava Ondříčka, rozhovor s Janem Kuchtou, který v juniorce prožívá podzim snů, nebo profil pátého ze slávistického rodu Veselých - Lukáše Veselého. Chybět nebude ani tradiční ohlédnutí za SYNOT ligou nebo slavná fotografie ze slávistického archivu.

Soutěžte o auto Hyundai na víkend

Soutěžní otázka je jednoduchá: Kolikrát byl kameraman Miroslav Ondříček nominován na Oskara?

A) 1x
B) 2x
C) 3x

Odpovědi v podobě SMS zasílejte na telefonní číslo 900 11 07 (cena jedné SMS je 7 Kč) ve tvaru SKS(mezera)odpověď(mezera)jméno(mezera)příjmení (např. SKS A Jan Novak). Odpovědi bude možné zasílat od 15 do 17:30hod.

Každá 20. správná odpověď získá 2 vstupenky do kina Premiere Cinemas. Tyto vstupenky bude možné vyzvednout po skončení zápasu na VIP recepci oproti potvrzovací SMS. O poločasové přestávce pak xxxx vylosuje ze všech správných odpovědí tři výherce soutěže.

1. cena: Automobil Hyundai i30 na víkend s plnou nádrží od společnosti Hyundai Centrum Praha. Hyundai Centrum Praha se nachází pouhých 15 min od stadionu přímo pod Šterboholskou radiálou a nabízí nové vozy s plnou výbavou a garancí nejlepší ceny již od 179.tis.
2. cena: 2 VIP vstupenky na příští utkání Slavia – Hradec Králové
3. cena: Předplatné časopisu Maxim

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články