Nabitý program derby s Bohemians | SK Slavia Praha
Více

Nabitý program derby s Bohemians

PRAHA - Vršovické derby je tady! Kromě fotbalu si budete moct na zápase užít i spoustu doprovodných akcí a v soutěžích vyhrát lístky do kina anebo na kvalifikační zápas reprezentace s Norskem. Přijďte si do předzápasové fanzony otestovat rychlost vašeho kopu!
Brány stadionu se otevírají v 18:35, vstupenky si od 12 hodin můžete koupit na pokladnách u vstupu č. 4 a od 18:05 i na pokladnách u vstupu č. 2. Doporučujeme koupit si vstupenku předem v internetovém předprodeji Ticketportalu anebo na jednom z 935 výdejních míst Ticketportalu.

Připomínáme, že v den zápasu je možné uplatňovat slevy na vstupném pro studenty, seniory, členy Odboru přátel a Fanklubu a držitele průkazu ZTP/TP nejpozději 90 minut před začátkem utkání. Omezení prodeje před zápasem se netýká vstupenek do sektoru pro rodiče a děti, dětských vstupenek ani vstupenek pro vozíčkáře.

Při vstupu na stadion doporučujeme všem fanouškům využívat zejména vstup č. 4 u trati, který bývá volnější.

Soutěže ve fanzoně

Od 17 hodin až do začátku utkání bude pro fanoušky připravena před hotelem AAA Auto fanzona. V ní najdete stánek s klobásami a pivem, stánky Odboru přátel a Fanklubu. Ve stánku fanshopu si můžete pořídit šály, zimní čepice, rukavice, domácí dresy, deky, podsedáky, Poločasy, hráčské kartičky, plakáty anebo náramky. Ve fanzoně bude i slávistická fotbalová školička pro děti.

Největší atrakcí ve fanzoně bude radar na měření rychlosti kopu. Přijďte se otestovat i vy, jak na tom jste! Budete moct pomyslně změřit vaše schopnosti s uměním fotbalistek A–týmu, které budou soutěžit proti fanouškům o poločasové přestávce. Od 19:15 do 19:30 vybere moderátor deset dvojic, kdy si dva fanoušci zasoutěží v přímém souboji mezi sebou, a vítěz vyhraje dva lístky na kvalifikační utkání českého výběru proti Norsku, které se hraje v Edenu v pátek 11. listopadu od 20:45.

Od 19:30 do 19:40 u brány s radarem bude probíhat další soutěž v rychlosti kopu, tentokrát o vstupenky na úterní premiéru filmu Finále v hostivařském kině Premiere Cinemas. Film je věnován výročí 40 let od vítězství československých fotbalistů na mistrovství Evropy v Bělehradě. Mechanismus soutěže bude stejný jako v případě soutěže o vstupenky na reprezentační zápas, moderátor vybere pět dvojic fanoušků, kteří se utkají ve vzájemném duelu a jeho vítěz vyhrává dvě vstupenky na film.

Autogramiáda magazínu Spolu jsme silnější

Každý slávistický fanoušek při vstupu na stadion obdrží speciální magazín Spolu jsme silnější, který bude pro všechny už jako součást vstupenky, takže ho za vstupními bránami nebudete platit. V magazínu najdete příběhy fanoušků, partnerů a zaměstnanců klubu, ale i Tribuny Sever anebo slávistické děkovačky. Více o magazínu se dozvíte zde.

Od 19:20 do 20:00 bude u vstupu číslo 1 probíhat autogramiáda osobností právě z tohoto magazínu, přijďte si pro podpisy Ivo Ulicha, Lukáše Doška nebo Františka Ringo Čecha!

SMS soutěž o vstupenky na zápas reprezentace

Vstupenky na zápas reprezentace můžete vyhrát i přímo na stadionu, stačí v čase od 19:30 do 21:00 poslat smsku se správnou odpovědí na otázku, kterou se dozvíte od moderátora a která bude zobrazena i na velkoplošné obrazovce. Ze správných odpovědí vylosujeme tři fanoušky, kteří získají po 2 vstupenkách na utkání.

Poločasová soutěž fanoušků proti fotbalistkám

O poločasové přestávce proběhne na hřišti soutěž v rychlosti kopu mezi třemi fotbalistkami A–týmu a třemi soutěžícími, kteří ve čtvrtek správně a nejrychleji zodpověděli soutěžní otázku na našem facebooku. Pokud soutěžící bude mít rychlejší střelu než naše fotbalistka, může vyhrát poukaz na zájezd dle vlastního výběru v hodnotě 15 tisíc od cestovní agentury Invia. Poukaz získá ten, jehož pokus bude mít největší razanci. Všichni tři soutěžící získají dvě vstupenky na duel Ligy mistryň proti Rosengårdu, kterýé se hraje ve čtvrtek 10. listopadu od 18:30 na stadionu Viktorie Žižkov.

Staňte se součástí videa Spolu jsme silnější

Na velkoplošných obrazovkách budete moct zhlédnout videa, jejichž součástí jsou hlavně slávističtí fanoušci. Zapojte se také, přijďte před zápasem, o přestávce nebo po utkání ke vstupu č. 2, kde najdete náš videokoutek. Řekněte, co pro vás znamená Slavia a Spolu jsme silnější a přispějte tak do našeho nekonečného videa!

U vstupu č. 1 najdete fotostěnu s výřezy na obličeje, můžete se tak stát i vy součástí vizuálu s hráči, trenérem a ostatními fanoušky. Pokud budete sdílet svou fotografii na sociálních sítích, použijte hashtag #spolujsmesilnejsi

Ve fanshopu prodej vstupenek na Ligu mistryň

Kromě suvenýrů, kalendáře na rok 2017, plakátu a hráčských kartiček si můžete ve fanshopu pořídit i vstupenky na zápas žen proti Rosengårdu. Lístky je možné platit pouze v hotovosti, prodej před utkáním s Bohemians končí dvě hodiny před zápasem a bude opět pokračovat zhruba hodinu po skončení utkání. Vstupenky budou ve fanshopu v prodeji i v další dny, kdy má obchod otevřeno. Cena vstupenky pro dospělé je 100 korun bez možnosti uplatnit další slevy, pro děti je vstupné 50 korun. Permanentkáři mají vstup na zápas zdarma.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen: guláš, skákací hrad, autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Sigma. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články