Mistrovská kolekce v prodeji ve fanshopu | SK Slavia Praha
Více

Mistrovská kolekce v prodeji ve fanshopu

PRAHA – Slavia je mistrem sezony 2016/17 a fanoušci budou mít možnost připomínat si tento skvělý fakt každý den se slávistickými suvenýry, vyrobenými právě díky této příležitosti. Ve fanshopu už je v prodeji mistrovská kšiltovka, šála a kapitánská vlajka.
Hned po utkání byla na Strahově v prodeji u stánků fanshopu mistrovská trička, šála, kšiltovka a kapitánská vlajka. O trička byl obrovský zájem a momentálně jsou vyprodána, v prodeji by měla být opět příští týden. Ve fanshopu je v prodeji i mistrovský plakát za 50 korun, pro majitele permanentky na sezonu 2016/2017 i 2017/2018 za 25 korun, 

Mistrovskou kolekci rozšíří další suvenýry, fanoušci se mohou těšit na mikinu, pletenou šálu, půllitr, hrnek, osušku, polštář anebo náramky. Tyto suvenýry budou v prodeji zhruba během 14 dnů.

Suvenýry si můžete zakoupit v kamenné prodejně v Edenu v její otevírací době, anebo na eshopu. Pro aktuální informace o mistrovské kolekci sledujte facebook fanshopu a eshop.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články