Miroslav Stoch hráčem sezony podle fanoušků | SK Slavia Praha
Více

Miroslav Stoch hráčem sezony podle fanoušků

Miroslav Stoch byl na Galavečeru LFA oceněn jako hráč sezony podle hlasování fanoušků. Josef Hušbauer skončil druhý v hlavní anketě hráč sezony, Slavia byla oceněna i za práci s fanoušky.

Miroslav Stoch se stal hráčem sezony 2017/18 podle hlasování fanoušků! Osmadvacetiletý slovenský záložník odehrál v sešívaném 25 ligových zápasů, ve kterých vstřelil čtyři branky a přidal tři asistence. V průběhu ligového ročníku se stal jednou z nejvýraznějších opor klubu a oblíbencem fanoušků. V hlavním hlasování o hráče sezony skončil Stoch na sedmém místě, vítězem se stal záložník Viktorie Plzeň Jan Kopic. Druhé místo bral slovenský středopolař také v anketě o nejlepšího cizince HET ligy, kde ho předběhl jen jihlavský útočník Davis Ikaunieks.

Slavia zanechala výraznou stopu právě i v hlavní anketě o nejlepšího hráče sezony, ve které rozhodují hlasy ligových trenérů, kapitánů a vybraných novinářů. Záložník Josef Hušbauer, který v sezoně ve 28 zápasech nasbíral tři branky a sedm asistencí, skončil druhý, útočník Stanislav Tecl, který v zimě přišel z Jablonce, pak obsadil čtvrtou příčku (ve Slavii se v lize trefil třikrát, celkem v sezoně zaznamenal 11 branek).

Sešívaní si z Galavečeru Ligové fotbalové asociace odnesli i Cenu Lukáše Přibyla za nejlepší práci s fanoušky a novináři. Slavia byla klubem s nejvyšší ligovou návštěvností, průměrně se v Edenu na každé kolo přišlo podívat 12 431 fanoušků, což znamená nejvyšší návštěvy od konce 60. let.

Aktuálně

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

Další články