Michael Ngadeu prodloužil smlouvu do června 2020 | SK Slavia Praha
Více

Michael Ngadeu prodloužil smlouvu do června 2020

PRAHA/EDEN ARÉNA – Michael Ngadeu Ngadjui prodloužil v Edenu smlouvu až do června roku 2020.
Po vítězném utkání s Brnem se Michael Ngadeu Ngadjui sešel s vedením fotbalové Slavie a podepsal smlouvu s klubem na další tři roky.

„Mám opravdovou radost, že mi Slavia takovou nabídku dala. Jsem v Praze už rok a půl a troufnu si říct, že máme za sebou povedenou sezonu a že jsme udělali hodně dobrých věcí. Jsem tu spokojený, jsou tu skvělí lidé a Praha je krásné město. Prodloužit smlouvu o rok tak bylo dobré řešení, cítím se tu jako doma a jsem tu blízko své rodině. Můžu jen poděkovat Slavii, za tuhle možnost jí jsem vděčný,“ říká Michael Ngadeu.

Kamerunský obránce přišel do Slavie z rumunského týmu FC Botoșani loni v létě a v Edenu si vybojoval místo v základní sestavě na pozici defenzivního záložníka. V dresu národního mužstva se Ngadeu blýskl na Africkém poháru národů v úvodu roku 2017, kde i díky jeho dvěma brankám získal Kamerun trofej mistra Afriky.

V základní skupině Evropské ligy zajistil sešívaným svou brankou bod za remízu 1:1 v kazašské Astaně. A svým výkonem si řekl o místo v sestavě týdne Evropské ligy podle serveru uefa.com.


Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články