Lístky na Jablonec jsou v prodeji | SK Slavia Praha
Více

Lístky na Jablonec jsou v prodeji

V 5. kole FORTUNA:LIGY přivítá Slavia v Edenu Jablonec. Vstupenky jsou v prodeji za cenu od 210 korun.

Utkání s Jabloncem se hraje v sobotu 18. srpna od 19 hodin. Vstupenky se prodávají v cenové kategorii Z1 už od 210 korun.

Každý fanoušek, který bude mít vstupenku na Jablonec, získá přednostní právo na nákup dvou vstupenek na zápas s Plzní, který očekáváme, že se vyprodá ještě v přednostním prodeji, o lístky je velký zájem.

Využijte předprodeje a zakupte si vstupenky přes online prodej, kdy si můžete lístek z pohodlí domova vytisknout jako hometicket. Případně lístek můžete koupit na jednom z 816 prodejních míst Ticketportalu v blízkosti vašeho bydliště. V internetovém prodeji je možné zakoupit i dětský lístek pro děti do 15 let nebo 150 cm. Přes online prodej si můžete koupit zároveň i parkovací místo na utkání na parkovišti P2.

Vstupenky si můžete koupit i přímo na stadionu na pokladnách u vstupu č. 4 během jejich otevírací doby.

Na lístky je možné při nákupu na pokladnách uplatnit 20% slevu pro seniory nad 63 let a 10 % pro držitele průkazu ZTP/TP. Zároveň je možné na pokladnách koupit zvýhodněnou vstupenku pro studenty a děti. Pouze v online prodeji mohou uplatnit slevu 10 % členové Odboru přátel a Fanklubu. 

Při nákupu online i na pokladně můžete současně uplatnit slávistickou  Cashback card a získat část peněz za lístek zpět.

Aktuálně

Čtyři branky Spartě a postup do finále poháru

15. 4. 2024
Slavistky si připsaly další velké vítězství, když v semifinále poháru porazily Spartu 4:0. Branky zařídily Khýrová a po změně stran McLaughlin, Nekesa a Veselá. Ve finále se utkají 8. května se Slováckem, které vybojovalo postup na penalty proti Slovanu Liberec.

O tíze okamžiku, psychické odolnosti i výkonu Ogbua

14. 4. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil s novináři po prohře 0:1 s Viktorií Plzeň o chybějící agresivitě, špatném pohybu, zraněních, síle soupeře či (ne)kvalitě v ofenzivní části. Nezapomněl však vyzdvihnout výkon Oscara Dorleyho s Igohem Ogbuem, který se vrátil do základní sestavy.

Chyběla vášeň, touha. Zbraně ale neskládáme

14. 4. 2024
Tomáš Vlček nejdříve soupeři zamezil ve skórování obětavým zákrokem na brankové čáře, ani on však nedokázal odvrátit porážku 0:1 na půdě Viktorie Plzeň. Příčiny neúspěchu i klíčové momenty popsal bezprostředně po konci duelu v Doosan Areně.

Další články