Kopeme za fotbal: Fotbalisté Sokola Puklice na derby pražských S | SK Slavia Praha
Více

Kopeme za fotbal: Fotbalisté Sokola Puklice na derby pražských S

Při nejprestižnějším utkání Gambrinus ligy zasedli do hlediště Edenu i fotbalisté Sokola Puklice z Jihlavska. Klub se účastní projektu Kopeme za fotbal, který dává amatérským fotbalistům možnost zažít jedinečné fotbalové okamžiky.

SYNOT TIP ARENA/EDEN - Při nejprestižnějším utkání Gambrinus ligy zasedli do hlediště Edenu i fotbalisté Sokola Puklice z Jihlavska. Klub se účastní projektu Kopeme za fotbal, který dává amatérským fotbalistům možnost zažít jedinečné fotbalové okamžiky. Výherci tak mimo utkání navštívili i útroby slávistického stadionu.

Čtyřicetičlenná skupina fotbalistů z Puklic si vybrala, jako odměnu v projektu Kopeme za fotbal, návštěvu nejatraktivnějšího duelu Gambrinus ligy. Dříve než Pukličtí zasedli na svá čestná místa v hledišti, čekali na ně jiné příjemné okamžiky.

První kroky amatérských fotbalistů vedli do útrob Edenu, konkrétně do šaten domácího týmu. Situaci návštěvníci využili k individuálnímu focení a pokračovali v něm i po příchodu na slávistický pažit. Někteří Pukličtí s předstihem vyzkoušeli i svá místa na prázdném stadionu. Další zastávkou v Edenu byla televizní lávka, odkud kamery snímají utkání Gambrinus ligy. Fotbalistům se tak stadion nabídl doslova jako na dlani. „Je to nejlepší stadion v Česku. Je nový, moderní a moc se mi líbí, hodnotil vedoucí fotbalistů Puklic Kamil Prchal.

Souboj pražský týmů Pukličtí sledovali z hlavní tribuny. V páté minutě zápasu tak bez problémů viděli na obrazovku, kde byla uveřejněna jejich hromadná fotografie a logo týmu následované uvítáním hlasatele. Pak už sledovali utkání 22. kola Gambrinus ligy, ze kterého si nakonec oba týmy odnesly po jednom bodu za remízu 1:1.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články