Juniorka si poradila s Vlašimí | SK Slavia Praha
Více

Juniorka si poradila s Vlašimí

PRAHA/UMT EDEN - Proti hostům z Vlašimi se kvůli široké marodce áčka ve středu dopoledně představila juniorka. Ta si nakonec s druholigovou Vlašimí poradila a porazila ji 2:0.
V brance Slavie se v zimní přípravě vůbec poprvé objevil uzdravený Martin Berkovec. Vstup do zápasu byl opatrný z obou stran a sešívaní poprvé zahrozili v desáté minutě, míč však těsně přeletěl břevno. To byla zároveň i poslední vážná šance na obou stranách, co se týkalo prvního poločasu.

Sešívaní sice soupeře napadali, k ohrožení branky to ale nevedlo. Před přestávkou se dostal k zakončení vlašimský Starý, jeho nepřesná střela ale mířila vedle tyče, a tak skončil první poločas bez branek.

Do druhé půle vstoupila aktivněji Vlašim, v 54. minutě domácím zatrnulo, když Hellova střela lízla břevno Berkovcovy branky. O devět minut později Vlašim zahrozila ještě jednou, Hejný ale na poslední chvíli nedokázal míč posunout do branky.

Góly už ale dávali sešívaní. Po Möglichově krásném centru do vápna, otevřel skóre střelou přesně k tyči Marek Brož. V 73. minutě se pak do samostatného úniku vydal Lukáš Batka a zakončil ho překonáním brankáře Budínského.

Vlašimi se ani poté obranu Slavie překonat nepodařilo, a tak zápas skončil 2:0 pro domácí.

SK Slavia Praha – FC Graffin Vlašim 2:0 (0:0)


Branky: 64. Brož, 73. Batka

Slavia: Berkovec – Möglich, Kodr, Prosek, Sodoma, Petr, Mihailovič (46. Vavrouš), Pelikán, Routek, Brož, Batka

Vlašim: Budínský – Mišič, Hell, Štochl, Starý – Vebr – Radoš, Barák, Gebert, Veselý – Matějka.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články