Jiří Pavlenka míří do bundesligových Brém | SK Slavia Praha
Více

Jiří Pavlenka míří do bundesligových Brém

PRAHA - Gólman Jiří Pavlenka opustí Slavii a zamíří do Bundesligy! Novým působištěm novopečeného mistra ligy bude klub Werder Brémy.
„Není to pro mě jednoduché, protože já jeho odchod nepreferoval. Snažil jsem se ho přesvědčit, aby zůstal. Ale chápu, že taková nabídka nechodí každý den. Werder nakonec nabídl víc než tři miliony eur, což je výrazně víc než první nabídka. Jiří Pavlenka přišel za deset milionů a pomohl k titulu, takže stopa za ním zůstane,“ uvedl na úterní tiskové konferenci předseda představenstva Jaroslav Tvrdík. Ve středu by měl gólman Slavie odcestovat do Německa, kde absolvuje zdravotní prohlídku a následně podepíše kontrakt.

Jiří Pavlenka přišel do Slavie před rokem a půl z Baníku Ostrava. Po příchodu trenéra Šilhavého si vybojoval neotřesitelnou pozici brankářské jedničky a významnou měrou přispěl k zisku mistrovského titulu. Za jeho služby pro Slavii mu děkujeme a v novém angažmá přejeme hodně štěstí. Během středy přineseme s Jiřím Pavlenkou rozhovor o jeho působení ve Slavii.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články