Jan Kuchta bude na jaře hostovat na Žižkově | SK Slavia Praha
Více

Jan Kuchta bude na jaře hostovat na Žižkově

PRAHA – Jan Kuchta, který poslední rok a půl hostoval v Bohemians, bude na jaře 2018 působit ve Viktorce Žižkov. Klub se rozhodl pro jeho přesun, aby jednadvacetiletý útočník získal větší herní vytížení.
Jednadvacetiletý útočník Jan Kuchta ukončil hostování v Bohemce. Za sousední klub nastupoval slávistický odchovanec od úvodu minulé sezony a za svůj první rok u vršovického souseda zasáhl do sedmnácti ligových utkání, na podzim 2017 však odehrál pouze 4 zápasy.

„Cítíme, že hráč v jeho věku potřebuje mít hlavně zápasovou praxi. Proto došlo k ukončení hostování v Bohemce a ihned se přesouvá na Žižkov, kde bude hrát druhou ligu. Honzovi stále věříme, musí však pravidelně nastupovat,“ vysvětlil generální ředitel Slavie Martin Krob.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články