Jak získat vstupenku na jih? Info pro permanentkáře k zápasu s Jabloncem | SK Slavia Praha
Více

Jak získat vstupenku na jih? Info pro permanentkáře k zápasu s Jabloncem

PRAHA/EDEN - Slavia umožní permanentkářům ze sektorů, zablokovaných kvůli disciplinárnímu trestu, získat vstupenku na zápas s Jabloncem na jižní tribunu zdarma.
Upozorňujeme všechny fanoušky, že všechny permanentní vstupenky na severní tribunu budou při utkání s Jabloncem z důvodu disciplinárního postihu zablokované.

Každý držitel takové permanentní vstupenky, který chce využít nabídku klubu a získat vstupenku na jižní tribunu zdarma, se musí dostavit k pokladně, kde po předložení permanentky dostane náhradní vstupenku. Vstup na jižní tribunu bude umožněn vchodem číslo čtyři. Žádáme všechny návštěvníky, aby nenechávali výměnu na poslední chvíli a vyhnuli se tak případným frontám.

Výměna vstupenek na pokladnách bude možná v následujících časech:

čt: 12-18
pá: 12-18
so: 12 – 16:30

Platnost permanentních vstupenek na východní a západní tribunu zůstává neomezena.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články