Informace pro fanoušky mířící do Jablonce | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky mířící do Jablonce

PRAHA – Pokud se chystáte v neděli do Jablonce podpořit naše hráče, přečtěte si aktualizované informace o prodeji vstupenek přímo na stadionu v Jablonci.
Lístky do sektoru hostů si můžete až do neděle do 11 hodin zakoupit ve fanshopu Slavie v Edenu, který v neděli otevírá v 10 hodin. Vstupenky, které se ve fanshopu neprodají, budou fanouškům k dispozici v Jablonci.

V Jablonci je pro příznivce červenobílých barev vyhrazen sektor jižní tribuny Vlajkonoši hosté, do kterého je přístup od Vrkoslavické ulice. Před vstupem na stadion bude v provozu pokladna 90 minut před začátkem zápasu, tedy od 13:30. Vstupenky do kotle za cenu 100 korun se dají koupit pouze na této pokladně.

U vstupu z Vrkoslavické ulici bude umístěna další pokladna se vstupenkami do sektorů C a D na jižní tribuně pro slávistické fanoušky, kteří nechtějí jít do kotle. Lístky do těchto sektorů stojí také 100 korun a budou v prodeji pouze na této pokladně. Vstup do sektorů C a D bude také od Vrkoslavické ulice.

Doporučujeme všem fanouškům včasný příchod na stadion, aby se vyhnuli frontám na vstupenky. Stejně tak doporučujeme seznámit se s Návštěvním řádem stadionu, při vstupu na stadion bude kladen důraz na bezpečnostní prohlídky a bude probíhat namátková dechová zkouška na alkohol. Pokud do Jablonce jedete autem, můžete parkovat před obchodem Kaufland.

Ve 13 hodin je sraz fanoušků Slavie na náměstí Dr. Farského v centru města, odkud vyrazí společně pochodem na stadion Střelnice.


Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články