Informace pro fanoušky do Mladé Boleslavi | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky do Mladé Boleslavi

Pojeďte podpořit Slavii ve venkovním utkání do Ml. Boleslavi! Před zápasem bude k dispozici ještě 300 lístků do sektoru hostů.

Parkování u stadionu

Adresa Městského stadionu v Mladé Boleslavi je U Stadionu 1118, Mladá Boleslav. Pokud se chystáte na utkání autem, pro parkování využijte parkovací plochy u obchodního centra Kaufland anebo v Havlíčkově ulici v blízkosti stadionu. Všechna tato parkoviště mohou být placená. 

Prodej vstupenek

Pro fanoušky Slavie je vyhrazeno 596 míst v sektorech pro hosty N, M a L na východní tribuně. V předprodeji v Praze se prodala polovina vstupenek, do prodeje v Mladé Boleslavi v den zápasu zbývá ještě 300 ks.

Lístek stojí 180 korun a platba je možná pouze v hotovosti. Prodej vstupenek do sektoru hostů začne dvě hodiny před utkáním na pokladně u sektoru hostů, ve stejnou dobu, tedy v 16:30, se otevírá i vstup na stadion.  

Vstup na stadion

Vstup do sektoru hostů je z ulice Jiráskova. U vstupu se fanoušci podrobí bezpečnostní kontrole, upozorňujeme na zákaz vnášení pyrotechniky. Na utkání nemusí být vpuštěni podnapilí fanoušci. Doporučujeme fanouškům nastudovat Návštěvní řád stadionu.

V sektoru hostů budou přítomni členové bezpečnostní agentury z Edenu v oranžových vestách s logem Slavie.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články