Informace o vstupenkách na APOEL | SK Slavia Praha
Více

Informace o vstupenkách na APOEL

PRAHA – Odvetu play-off Ligy mistrů proti APOELu FC odehrajeme ve středu 23. srpna od 20:45. Vstupenky na zápas jsou v prodeji od čtvrtka 10. srpna, přednostní právo na nákup a výhodnou cenu mají majitelé permanentních vstupenek a členové Odboru přátel a Fanklubu.
Slavia bojuje o účast v základní skupině Ligy mistrů a spoléhá se na podporu fanoušků a vyprodaného Edenu! Pro permanentkáře jsme připravili výhodnou cenovou nabídku – na tento důležitý zápas si mohou zakoupit vstupenku na své místo a další dva lístky za cenu kategorie Z1!

Pokud si ještě chcete pořídit permanentní vstupenku a získat tak možnost koupit si lístky na APOEL, je možné koupit permanentku během tohoto týdne a od 14. srpna si přijít koupit lístky na pokladny v Edenu.

Předprodej pro majitele placených permanentek

Právo přednostního nákupu vstupenek budou mít majitelé permanentních vstupenek zakoupených do 8. srpna. Každý permanentkář si může pořídit vstupenku na své místo a další dva lístky navíc, celkem tedy tři vstupenky. Při online nákupu je možné na jeden uživatelský účet koupit vstupenky i pro dalšího permanentkáře, celkově maximálně 6 lístků na jeden uživatelský účet. Dvě vstupenky navíc, které si může jeden permanentkář koupit, je možné koupit pouze na jedno přihlášení a nákup. Není tak možné koupit si jeden lístek a poté ještě jeden.

Online předprodej pro permanentkáře bude zahájen ve čtvrtek 10. srpna v 10 hodin a bude probíhat až do 16. srpna do půlnoci. Během celé této doby má každý permanentkář, který si koupil permanentku do 8. srpna, rezervováno místo, na které má permanentní vstupenku. Lístky je možné koupit dvěma způsoby, buď online a vytisknout si doma hometicket, anebo na pokladnách v Edenu u vstupu č. 4 během jejich otevírací doby od pondělí 14. srpna. Upozorňujeme, že vstupenky nebude možné vyzvednout na prodejních místech Ticketportalu, neboť to nedovolují pravidla UEFA.

Online prodej

Při nákupu online se přihlaste devítimístným číslem vaší permanentní vstupenky a čtyřmístným ověřovacím kódem, který najdete na vaší permanentní vstupence. V případě, že ještě nemáte plastovou permanentku anebo jste majitelem tříleté nebo pětileté permanentky, napište si o kód na email slavia@slavia.cz.

Podrobný návod na zakoupení lístků najdete zde. Na všechna tři místa platí ceník Z1, žádné další slevy není možné uplatnit. Při online prodeji není možné změnit své místo, které máte blokováno dle vašeho místa permanentní vstupenky, a vybrat si jiné sedadlo. Vstupenky není možné rezervovat, je nutné je rovnou zaplatit.

Upozorňujeme, že v případě, že máte dětskou permanentku a chcete si na ni koupit dětskou vstupenku, je třeba nejdřív napsat o nastavení dětské vstupenky na email help@ticketportal.cz do 15. srpna. Do emailu uveďte jméno na permanentní vstupence, její přesné umístění a žádost o nastavení dětské vstupenky. Pokud si nenapíšete o nastavení dětské vstupenky, tak v prodeji je standardně nastaveno místo jako dospělý lístek. Upozorňujeme, že po zakoupení dospělé vstupenky není možné vrátit peníze v případě, že si rozhodnete koupit dětskou vstupenku. Toto nastavení je provedeno na základě poptávky fanoušků, kteří nevyužijí na zápasy s pozdějším výkopem dětské vstupenky.

Prodej na pokladnách

Prodej lístků na pokladnách bude zahájen v pondělí 14. srpna. Vzhledem k povinnosti tisknout vstupenky na speciální podklady s logem Ligy mistrů je nutné nejdříve tyto vstupenky vytisknout a proto dochází k prodlevě v možnosti nákupu lístků na pokladnách oproti online prodeji.

Při nákupu na pokladnách je nutné se prokázat plastovou permanentní vstupenkou a je možné změnit místo, které je rezervováno pro vaši permanentní vstupenku.

Předprodej pro členy fanouškovských organizací

Zamluvit si vstupenky v ceníku Z1 mají v termínu od 9. do 16. srpna možnost i členové Odboru přátel a Fanlubu. Vstupenky jsou výhradně na jižní tribunu a pro potřeby členů těchto dvou skupin je rezervováno 850 míst. Pokud máte o vstupenky zájem, kontaktujte vaši fanouškovskou organizaci na emailu sekretariat@odborpratel.cz, respektive sekretariat@slavista.cz.

Žádáme členy, kteří jsou majiteli permanentních vstupenek, aby si koupili lístky na základě své permanentní vstupenky a kapacitu vstupenek nechali pro členy Odboru přátel a Fanklubu, kteří permanentky nevlastní.

Volný prodej

Pokud zbydou vstupenky do volného prodeje, bude zahájen 17. srpna dopoledne. Všechny vstupenky, které půjdou do volného prodeje, budou za cenu Z2, žádné další slevy není možné uplatnit. Počet vstupenek je omezen 2 kusy na osobu a vstupenky se budou prodávat jak online, tak i na pokladnách v Edenu.
CENÍK VSTUPENEK APOEL FC
SEKTORZ1Z2
SEKTOR A
101, 102, 103, 104, 127, 128, 129, 201, 202, 203, 204, 228, 229, 230
340 Kč590 Kč
SEKTOR B
112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 205, 206
290 Kč530 Kč
SEKTOR C
105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 122, 123, 124, 125, 126
sektory hostů 119, 120, 121
190 Kč310 Kč
Rodinné sektory 225, 226340 Kč590 Kč
Dětská vstupenka*100 Kč110 Kč
Vozíčkář, doprovod100 Kč110 Kč
*dítě od 0 let do 150 cm či 15 let

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články