Hráči na hostování: Důležitá výhra Jana Mikuly a Tomáše Součka | SK Slavia Praha
Více

Hráči na hostování: Důležitá výhra Jana Mikuly a Tomáše Součka

Všech sedm hráčů, kteří ze Slavie hostují v prvoligových klubech, zasáhlo do víkendových zápasu české nejvyšší soutěže. Jan Mikula a Tomáš Souček vezou tři body z Hradce Králové.

ePojisteni.cz liga

Martin Berkovec (Bohemians 1905) – Tým Bohemians 1905 je stále v ohrožení sestupu a bude tomu tak i po zápase se Zlínem, který Bohemka prohrála 0:2. Martin Berkovec byl kvůli zranění o poločase střídán.

Jan Kuchta (Bohemians 1905) – Do utkání se Zlínem přišel do hry na druhý poločas.

Jan Mikula (Liberec) – Na hřišti Hradce Králové odehrál v dresu týmu ze severu Čech celý zápas na pravém kraji obrany, i díky němu Liberec vyhrál 1:0 a posunul se do středu tabulky.

Tomáš Souček (Liberec)
– I on odehrál za Liberec celé utkání, jako tradičně nastoupil ve středu zálohy.

Libor Holík (Karviná) – Po delší době nastoupil opět v základní sestavě. Na pravém křídle odehrál v těžkém zápase v Teplicích 69 minut. Karviná na severu Čech prohrála 0:1.

Zdeněk Linhart (Příbram) – Útočník odehrál v dresu Příbrami na půdě Jablonce celý zápas. Příbram veze domů tři body za výhru 4:2.

Josef Bazal (Příbram) 67 minut odehrál na kraji zálohy, také díky němu bere Příbram důležitou výhru.

Fotbalová národní liga

Tomáš Valenta (Sokolov) – Opět nastoupil v základní sestavě, odehrál 86 minut. Jeho tým si připsal důležitou výhru 1:0 nad Třincem.

Oskar Fotr (Varnsdorf) – Do zápasu na půdě Vlašimi přišel v 62. minutě, jeho tým však na domácí nestačil a prohrál 1:0.

Česká fotbalová liga

Lukáš Batka (Štěchovice) – V dresu Štěchovic se na hřišti Chrudimi sice gólově prosadil, ani to ale na body nestačilo, jeho tým prohrál 1:3 a drží se v klidném středu tabulky.

Jan Peterka (Táborsko B) – B tým Táborska je v ČFL na sestupové pozici a stejně tomu bude i po víkendové prohře 1:5 v Tachově. Jan Peterka odehrál celý zápas.

Miroslav Routek (Dobrovice)
– Dobrovice čekalo o víkendu utkání střetnutí s Benátkami nad Jizerou. Obě města dělí pouze 20 kilometrů. Mladý stoper odehrál celé utkání, vítězem se však stal tým z Benátek.

Moravskoslezská fotbalová liga

Emmanuel Antwi (Olomouc B) – Za rezervu Olomouce odehrál 85 minut, v zápase nepadl ani jeden gól.


Nenastoupili: Patrik Gilian, Daniel Souček, Josef Řehák, Václav Pardubský.

Vzájemné střetnutí našich hostujících hráčů přinese 26. ligové kolo, v němž se odehraje utkání mezi
Libercem a Bohemians 1905. Zajímavý duel bude k vidění také ve druhé lize, na hřiště Viktorie Žižkov zavítá Baník Ostrava.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Další články