Herní soustředění úspěšně zahájeno | SK Slavia Praha
Více

Herní soustředění úspěšně zahájeno

Necelých tři sta kilometrů od Prahy našli slávisté své zázemí pro následující dva týdny. Na herním soustředění je čekají celkem čtyři zápasy.

V pondělí po obědě dorazila slávistická výprava do hotelového resortu Kothmühle nedaleko městečka Neuhofen. „Cesta ubíhala dobře, krátili jsme si ji filmy,“ popsal obránce Michal Frydrych. Na místě našli slávisté výborné podmínky.

„Hřiště máme velmi dobré stejně jako hotel. Nic nám tu nechybí, věřím, že se tady na sezonu dobře připravíme,“ dodal slávistický zadák.

V úterý dopoledne zatím mimo tým trénovali kromě Murise Mešanoviče také Simon Deli, Alexandru Baluta, Per Egil Flo a Miroslav Stoch, který utrpěl lehké zranění v pondělí. Všichni by se ale v brzké době měli zapojit do tréninku s týmem. Na start ve středečním přípravném zápase s Rapidem Vídeň, které budeme vysílat živě na Slavia TV, to ale ještě nevypadá.

Podívejte se na reportáž Slavia TV z úvodu herního soustředění:


Aktuálně

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen: guláš, skákací hrad, autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Další články