Eduard Sobol v nejlepší jedenáctce úvodního dne Evropské ligy | SK Slavia Praha
Více

Eduard Sobol v nejlepší jedenáctce úvodního dne Evropské ligy

PRAHA - Dvaadvacetiletý obránce sešívaných Eduard Sobol byl zvolen do nejlepší sestavy prvního hracího dne základních skupin Evropské ligy. A jeho bilance? 1 asistence, 2 vytvořené šance, 2 zlikvidované šance, 5 odebrání míče.
Ukrajinský reprezentant byl na soupisku pro evropské soutěže dopsán před základní skupinou a hned proti Maccabi nastoupil na levé straně sešívané obrany. Zaujal navíc svými nebezpečnými centry. Po jednom z nich se hlavou prosadil útočník Tomáš Necid. Tomu pak Eduard Sobol připravil i další zajímavou možnost.

 „Edy podal velmi dobrý výkon. V první půli ale přihrál na gól, pak i na druhou šanci Necky, rozbíhal to, hrál velmi dobře. Když takhle bude hrát i dál, asi se bude do sestavy častěji dostávat,“ okomentoval jeho výkon trenér červenobílých Jaroslav Šilhavý.

Jak utkání s Maccabi hodnotil sám Sobol a jak se těší na nedělní derby?







Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články