Dovolená končí. Kapitán se během ní oženil | SK Slavia Praha
Více

Dovolená končí. Kapitán se během ní oženil

Hráčům A-týmu pomalu končí dovolená po sezoně 2017/2018. Už v pátek se pustí do přípravy před novou sezonou. A ta bude velmi náročná, protože sešívané čeká minimálně podzim v evropských pohárech a navíc i nadstavbová část domácí ligy.

Slávistům pomalu končí necelé tři týdny dovolené. I když reprezentanti si o tak dlouhém volnu mohli nechat jen zdát. Jak slávisté letos trávili volno mezi sezonami?

Největší krok během dovolené udělal kapitán Milan Škoda, který podepsal snad životní kontrakt. 9. června se totiž oženil se svou dlouholetou partnerkou Terezou. Za celou Slavii novomanželům gratulujeme k důležitému životnímu kroku a přejeme celé rodině všechno nejlepší a co nejvíce společných šťastných chvil. Navíc v úterý oslavil své první narozeniny jejich syn Samuel. Také od nás přidáváme gratulace!

Ostatní slávisté využili čas k tomu, že navštívili rodiny ve svých domovech. Drtivá většina ale volila i dovolenou u moře. A letos to u slávistů jednoznačně vyhrálo Řecko, konkrétně Kréta. Nejzajímavější destinaci navštívil pravděpodobně Mick van Buren, který se rozhodl prozkoumat Kanadu v okolí Vancouveru, nebo Michael Ngadeu, ten si užíval krásy Gabonu. Miroslav Stoch, stejně jako trenér Trpišovský, relaxoval s rodinou v Dubaji.

Sešívaní se k letní přípravě sejdou opět v pátek, kdy jsou na programu silové testy. V sobotu v ranních hodinách odcestuje slávistická výprava na první soustředění do Rakouska.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Další články