Danny, Necid, Sobol a Mingazov nebudou ve Slavii pokračovat | SK Slavia Praha
Více

Danny, Necid, Sobol a Mingazov nebudou ve Slavii pokračovat

Slávisté zahájili letní přípravu bez čtyř hráčů, kteří patřili do kádru v minulé sezoně. Necidovi se Sobolem končí hostování, ve Slavii nebude pokračovat ani Danny a Mingazov má svolení hledat si angažmá.

Odchovanci Tomáši Necidovi končí z tureckého Bursasporu roční hostování a Slavia neuplatní opci na trvalý přestup. Eduard Sobol se po strávené sezoně v Edenu vrací na Ukrajinu.

Ve Slavii nebude pokračovat ani portugalský záložník Danny. S vedením klubu se domluvil na předčasném ukončení smlouvy. Ruslan Mingazov pak má svolení hledat si nové angažmá a přípravu s A-týmem nezačne.

„Všem hráčům za jejich působení ve Slavii děkujeme. Tomáš Necid měl povedený vstup do svého třetího slávistického angažmá a na podzim pomohl Slavii důležitými góly. Danny svým příkladným a profesionálním chováním potvrdil, že právem patří mezi světové hráče. Rozhodně si působení hráče jeho formátu ve Slavii budeme pamatovat, stejně jako jeho krásný gól na hřišti Villarrealu. Přejeme hráčům jen to nejlepší v jejich dalších působištích,“ uvedl tiskový mluvčí Slavie Michal Býček.

„Přeji všechno nejlepší klukům v kabině, celému klubu a budu Slavii nadále fandit! Děkuji také skvělým fanouškům. Rozhodně se se Slavií rozcházíme jako přátelé," vzkazuje Danny ke svému konci v klubu.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články