Danny: Na Villarrealu zabojujeme o postup | SK Slavia Praha
Více

Danny: Na Villarrealu zabojujeme o postup

VILLARREAL/ESTADIO DE LA CERAMICA - Sešívaní mají za sebou předzápasový trénink na Estadio de la Ceramica ve Villarealu, kde se zítra střetnou s favoritem skupiny A. „Villarreal hraje velmi dobře, rádi kombinují, ale i my máme stejné ambice. Uděláme vše pro postup," řekl na oficiální tiskové konferenci portugalský záložník Danny.
Španělé jsou už od losu považováni za favorita skupiny. „Villarreal hraje velmi dobře, rádi kombinují, ale i my máme stejné ambice. Uděláme vše pro postup. Věřím, že se zápas odehraje v dobré atmosféře a že zabojujeme o postupové místo,“ říká Danny.

Portugalský záložník se v posledních zápasech rozehrává po delším zranění, jak je na tom před Villarrealem? „Cítím se velmi dobře, jsem připravený na 100 %. Hrál jsem už dva zápasy, ale o tom, kdo nastoupí, rozhoduje trenér. Já budu každopádně k dispozici,“ potvrzuje Danny.

„Moje hlavní ambice je pomoct týmu v Evropské lize, v poháru i v domácí lize. Samozřejmě chceme vyhrávat každý zápas. Když se podívám na dosavadní zápasy, které jsem hrál, tak myslím, že ještě můžu týmu něco dát,“ pokračoval portugalský špílmachr.

Jak vidí Danny čtvrtečního soupeře? „Zdobí je kontrola, držení míče. Uvidíme, co předvedou zítra. Myslím, že Villarreal hraje velmi dobře, patří mezi špičku, samozřejmě vedle Realu, Barcelony, Atlética. Hrají výborně, rádi kombinují, ale my musíme zkusit hrát jako v lize.“

A co by Danny říkal na případný remízový výsledek? „Přijeli jsme vyhrát, to je náš hlavní cíl. Ale ani remíza by nebyl špatný výsledek. Naší ambicí je ale vyhrát,“ zakončil Danny.

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články