Byli jsme produktivní, chválil tým Miroslav Beránek | SK Slavia Praha
Více

Byli jsme produktivní, chválil tým Miroslav Beránek

AUE - Slavia zakončila první fázi přípravných zápasů na trávníku Aue vítězstvím 4:2. Miroslav Beránek našel ve svém hodnocení pozitiva zejména v proměňování šancí. Sešívaní ale budou muset podle svého trenéra ještě zapracovat na obraně, aby tolik neinkasovali.
Slavia ve středu večer porazila Aue výsledkem 4:2. „Bylo to prospěšné utkání, měli jsme hodně zraněných a nemocných, takže jsme nebyli v kompletním počtu. Všechny hráče, kteří tu byli, jsme ale zapojili do hry, což je pozitivní věc,“ těšilo Miroslava Beránka, že celé mužstvo zasáhlo do zápasu.

Kouč pokračoval ve výčtu potěšujících věcí. „Dalším pozitivem je, že jsme byli produktivní a proměnili jsme první dvě šance, které jsme si vytvořili. Potom získalo mužstvo sebedůvěru a bylo to na nich znát,“ měl radost trenér.

I tak ale hledal slabiny svého týmu. „Negativní určitě je, že jsme dostali dvě branky, takže z této perspektivy je ještě na čem pracovat,“ stojí nohama na zemi trenér.

Do Aue sice nepřijelo hodně hráčů, jejich stav ale vážný není. „Věříme, že do Turecka budou už všichni v pořádku a odletíme kompletní,“ dodal Beránek.

Slavia si po domácích zápasech na umělce opět zahrála na trávě. „Hráli jsme na hlavním stadionu na přírodní trávě. I na hráčích bylo vidět, že se na to těšili. Nakonec se to projevilo i na jejich výkonu. Dnešní zápas nás dobře prověřil po všech směrech a určitě je tu něco, co můžeme zlepšit,“ věděl trenér sešívaných.

Celý tým už se navíc těší na soustředění. „Hráči, hlavně ti starší, už se po trénincích na umělce těší na přírodní trávu a sluníčko. Myslím, že tam opět ožijeme. Čekají nás kvalitní zápasy a všichni už se na ně těšíme,“ zakončil trenér.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články