Béčko porazilo rezervu Liberce | SK Slavia Praha
Více

Béčko porazilo rezervu Liberce

Slávistická rezerva porazila v dalším přípravném utkání béčko Liberce. Utkání, ve kterém nastoupilo několik hráčů z kádru áčka, rozhodli svými góly Böhm a Paprčiak.

PRAHA/EDEN - Slávistická rezerva porazila v dalším přípravném utkání béčko Liberce. Utkání, ve kterém nastoupilo několik hráčů z kádru áčka, rozhodli svými góly Böhm a Paprčiak.

První branka utkání padla ve 13. minutě. Jiří Böhm, který nemůže kvůli čtyřem žlutým kartám nastoupit za áčko proti Teplicím, si zpracoval odražený míč a střelou přesně k tyči poslal svěřence trenéra Petrouše do vedení.


Zbytek poločasu nabídli vyrovnanou hru. O přestávce se na hřiště dostali další hráči a byl to právě Matěj Paprčiak, který v 71. minutě vrátil vedení opět na stranu Slavie. Tři minuty před Paprčiakovým gólem totiž vyrovnal Mustafa.


„Filip Žák si krásně naběhl do lajny, dostal skvělý balón, následně se ke mně krásně dostal míč kolem obránce a já jsem to dal na protější tyčku,“ popsal svou branku střelec Matěj Paprčiak. „Minulý týden jsem byl nemocný, moc jsem toho nenatrénoval,“ vysvětlil Matěj Paprčiak svůj pouze pětadvacetiminutový start.


V 77. minutě vystřídal zraněného Jiřího Vondráčka brankář Patrik Malina, protože všichni hráči slávistického kádru se už na hřišti protočili. „Měl tam tři dobré momenty, takže ho hodnotím kladně. Naši útočníci se musí mít na pozoru,“ okomentoval s úsměvem Malinův výkon v útoku trenér Michal Petrouš, který si na rozdíl od předvedené hry pochvaloval výsledek.


„Jsem spokojený na padesát procent. Výhra dobrá, ale já se spíše koukám na naši hru, se kterou nemůžeme být moc spokojení. Naivně přicházíme o míče, nevím, jestli je to z důvodu podcenění. Všichni soupeři bojují o míče za každou cenu, u nás to nevidím na sto procent. Jsem ale rád, že hrajeme s takovými soupeři, kteří jsou o třídu výše. Je dobře, že to kluci absolvují a že se tomu přizpůsobí, v budoucnu to zužitkují,“ hodnotil utkání Michal Petrouš.



SK Slavia Praha B – FC Slovan Liberec B 2:1 (1:0)

Branky: 13. Böhm, 71. Paprčiak – 68. Mustafa

Slavia B: Měsíček – Šimkovský (38. Mráz)q, Čepelák (46. Dembélé), Hell, Sudek – Mikula – Vondráček (77. Malina), Veselý, Smolák – Voráček (46. Paprčiak, 71. Cousens), Böhm (46. Žák). 


Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články