Až do roku 2021! | SK Slavia Praha
Více

Až do roku 2021!

Jaromír Zmrhal a Stanislav Tecl prodloužili své kontrakty se Slavií do června 2021! Společně s nimi se stejně dlouhé smlouvě dohodl i Jan Kuchta.

Jaromír Zmrhal je odchovanec Slavie a odehrál za ni už 161 ligových zápasů. „Jsem rád, že tady můžu s klukama a realizačním týmem zůstat. Nějaké nabídky ze zahraničí byly, ale jsem rád, že přišla nabídka na prodloužení. Že můžu hrát tady, kde to mám rád,"  uvedl k prodloužení smlouvy Jaromír Zmrhal.

„Radost má samozřejmě i útočník Stanislav Tecl, i když ví, že nová smlouva automaticky nic neznamená. Jsem hrozně rád a je to pro mě velký závazek do další práce. Ve fotbale se všechno hrozně rychle mění. Určitě to není tak, že by přišlo nějaké uspokojení, naopak je to pro mě velká motivace dokázat, že si tu smlouvu zasloužím," popsal útočník Stanislav Tecl.

Podívejte se na reportáž s oběma hráči, kterou připravila Slavia TV:

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články