Autogramiáda A–týmu 22. května v Edenu! | SK Slavia Praha
Více

Autogramiáda A–týmu 22. května v Edenu!

Slavia pořádá autogramiádu A–týmu, která se uskuteční v Edenu v úterý 22. května od 16 hodin. Na autogramiádě budou mít fanoušci možnost nechat si podepsat hráčské kartičky a pohárový plakát.

Autogramiáda se bude konat na stadionu v Edenu, v prostorách 1. patra. Vstup je přes hlavní recepci, která se nachází uprostřed tribuny J. W. Maddena, od 16 hodin. Poslední fanoušci budou do prostor stadionu vpuštěni v 18:30.

Na recepci bude možné koupit si aktuální hráčské kartičky a plakát týmu s fotografií s pohárem pro vítěze MOL Cupu. Cena za kartičky je 80 korun, za plakát 50 korun. Balíček kartiček a plakátu bude v prodeji za zvýhodněnou cenu 100 korun, permanentkáři po předložení permanentky budou mít balíček kartiček a plakátu za 50 korun. Platba je možná pouze v hotovosti.

V 1. patře bude možné pořídit si ve stánku slávistického fanshopu dresy, pohárová trička a další suvenýry. Upozorňujeme, že platba bude možná pouze v hotovosti.

Kromě získání podpisů hráčů a realizačního týmu si budou fanoušci moci prohlédnout i trofej pro vítěze MOL Cupu a s pohárem se vyfotit.

Odchod z autogramiády bude chodbou okolo VIP boxů směrem ke schodišti u recepce u vstupu č. 4.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články