Adam Řebíček se zúčastnil schůzky zástupců odboček Odboru přátel | SK Slavia Praha
Více

Adam Řebíček se zúčastnil schůzky zástupců odboček Odboru přátel

V neděli 23. října před zápasem Slavie s Dynamem České Budějovice se konalo tradiční setkání zástupců odboček Odboru přátel SK Slavia.

EDEN/SYNOT TIP ARENA – V neděli 23. října před zápasem Slavie s Dynamem České Budějovice se konalo tradiční setkání zástupců odboček Odboru přátel SK Slavia.


Mezi zástupce Odboru přátel i rekordního počtu dvaceti odboček ( Brandýs nad Orlicí, Česká Lípa, Frenštát pod Radhoštěm, Havlíčkův Brod, Hodonín (obnovená odbočka), Chomutov, Jičín, Klatovy, Kolín, Lomnice nad Popelkou, Lovosice, Mělník, Mníšek pod Brdy, Nečín, Nová Paka, Příbram, Svitavy, Veleň, Žilov a Žirovnice) zavítal i člen představenstva SK Slavia Praha a finanční ředitel klubu pan Adam Řebíček.


Diskuse se dotkla všech témat, která v současnosti zajímají fanoušky Slavie, probíhala ale ve věcném a přátelském duchu.  „Rozcházeli jsme se s poměrně dobrými pocity, že pokud bude vše slíbené dodrženo, neměli bychom se budoucnosti zas tolik obávat! Chce to v řadě případů klidné jednání, chladnou hlavu a vzájemné pochopení. A to i těch argumentů, kdy se jednotlivé názory mohou lišit,“ uvedl ve své zprávě 1. místopředseda FO-OP Dr. Michal Dobiáš.


Podrobnou zprávu o setkání a shrnutí diskuse si můžete prohlédnout na internetových stránkách Odboru přátel.


http://www.fo-slavia.cz/?p=2082


Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články