Slavia zná los FORTUNA:LIGY | SK Slavia Praha
Více

Slavia zná los FORTUNA:LIGY

Sezona 2018/2019 FORTUNA:LIGY je rozlosována. Slavia začíná na půdě Olomouce, podzimní 290. derby pak odehraje na Letné. Poprvé se bude hrát v novém formátu základní části a nadstavby.

Slavia už zná los nového ligového ročníku. Do něj červenobílí vstoupí o víkendu 20.-23. července v Olomouci. První domácí duel sehrají ve druhém kole s Karvinou a doma odehrají i kolo třetí, tentokrát s ligovým nováčkem Opavou.

Zápas s Plzní je naplánován na přelom srpna a září a Slavia bude západočeský tým hostit doma v Edenu. Vrchol podzimu, 290. derby pražských S se odehraje na Letné v rámci 14. kola (2.-5. listopadu 2018). Malá derby s Bohemians a Duklou odehraje Slavia na podzim doma, na jaře venku.

291. derby uvidí FORTUNA:LIGA téměř až na konci základní části, Slavia přivítá Spartu v Edenu v rámci 28. kola. Posledním soupeřem, který před nadstavbovou částí zavítá do Vršovic, bude pro červenobílé Olomouc.

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články