Prezident CEFC Chan Chauto: Pevně věřím, že to je teprve začátek | SK Slavia Praha
Více

Prezident CEFC Chan Chauto: Pevně věřím, že to je teprve začátek

PRAHA/EDEN ARENA – Po vítězné generálce s Nice navštívil kabinu A-týmu prezident CEFC China pan Chan Chauto, aby hráčům poděkoval nejen za tento zápas, ale za dlouhodobě úspěšné výsledky, kterých Slavia dosahuje, a podpořil je na další zápasy.
Hráčům pan Chan Chauto řekl: „Nemohu být vždy přímo na stadionu, ale sleduji každý zápas, přestože mezi Prahou a Čínou je časový rozdíl. Moje srdce je tu vždy s vámi. Chtěl bych vám poděkovat a vyjádřit obdiv jménem předsedy představenstva CEFC China a jménem 30 tisíc zaměstnanců společnosti.

Slavie je český klub, ale hraje za něj mnoho zahraničních hráčů například z Portugalska, Turecka, Turkmenistánu, Bosny, Kamerunu, Pobřeží slonoviny, Holandska, Slovenska, Chorvatska nebo Norska, a to je důkazem, že fotbal nemá hranice. Ačkoliv si nerozumíme a naše jazyky jsou různé, jsme lidé, máme stejné cítění a máme srdce. Je to právě kombinaci mnoha národností – české, čínské a dalších, které jsem právě jmenoval, co vytváří to jedinečné složení, které je k nepřekonání. Pevně věřím, že je to celé teprve začátek a čekají nás ještě lepší výsledky.

Chci všem poděkovat a poblahopřát. Aby vám šel míč na kopačku ještě lépe a dosáhli jste ještě lepších výsledků. Nikdy, prosím, nezapomeňte, že vás podporuje silná společnost CEFC China se svými 30 tisíci zaměstnanci. Nezapomínejte, že máte tisíce fanoušků po celém světě. Ať jste z jakékoliv země, nezapomínejte, prosím, že naše společné jméno je Slavia a vítězství bude vždy slávistické.“

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články